ZOEKEN:
A-live Music Movies japanorama gadgets fashion
Cercle et suite d’éclats

Wat Gordon-Matta Clark deed met brutaal geweld, sloophamers en een kettingzaag, doet Felice Varini met projectie-kanonnen en verfborstels: het creëeren van optische illusies waarbij op het eerste zicht random lijnen of geometrische vormen geplaatst op verschillende vlakken samenkomen in één tekening wanneer je ze bekijkt vanop een specifiek standpunt. Varini raakte al eerder bekend met z’n muurschilderingen in kantoorgebouwen en musea, maar deze keer mocht het iets meer zijn: een volledig dorp in Zwitserland werd volgetekend met gigantische cirkels. Het resultaat -tenminste, bekeken vanop het exacte standpunt- ziet er in elk geval fantastisch uit.

Mocht u zich afvragen hoe hij dit doet: met de projectie-kanonnen worden de figuren geprojecteerd op het dorp (vanop een overliggende heuvel), waarna hij deze nauwgezet traced met stiften, om vervolgens alles te schilderen. Stuff I digg.
  • Blokseizoen.
  • Zoals u wellicht weet en/of aan den lijve hebt ondervonden: het blokseizoen is weer aangebroken; dit gaat vanzelfsprekend gepaard met de nodige stress, overgevoeligeheid, vreetaanvallen, overdosissen kennis, gebrek aan nachtrust,...
  • Wereldrecordpoging op Rock Werchter (3)
  • OMG, onze weddenschap (deelnemen is trouwens gratis, we spelen hier letterlijk voor "peanuts") is featured op Gottabet.com én op hun blog. We zitten nog niet echt aan het miljoen dollars,...
Reacties
Naam:*

E-mail:*

Website:

velden met * zijn vereist.
Reactie:

Wie wint de Tour de France?
  • Add an Answer

View Results
1 = Added by a guest